top of page

AMAZON

YDELSER

Vi giver dit brand de bedste

forudsætninger på Amazon.

KONTO-

OPRETTELSE

Mange oplever udfordringer med at få oprettet og verificeret sin Seller Central konto. Vi sørger for at alle de rette dokumenter bliver sendt ind til Amazon i første omgang, så I hurtigst muligt kan blive godkendt til at sælge jeres produkter på markedspladsen.

MARKEDS-

ANALYSE

Inden du investerer tid og penge i at lancere et produkt på Amazon, kan det være en fordel at få indblik i markedsstørrelsen, konkurrencelandskabet og de relevante omkostninger der er forbundet produktet. Det belyser blandt andet omsætningpotentialet, indgangsbarrieren og profitabiliteten.

TYSK VAT

NUMMER

I tilfælde af at du vil drage fordel af Amazons FBA løsning, hvor du opbevarer dine produkter på deres lager (i dette tilfælde i Tyskland), skal du have oprette et Tysk VAT nummer. Den kan vi være behjælpelige med at få oprettet for dig.

PRODUKTSIDE

OPSÆTNING

Roden til alle succesfulde Amazon cases er en grundigt optimeret PDP-strategi (Product Detail Page) optimering. Vi har udviklet en organisk optimeringsløsning, der fokuserer på tre nøglekomponenter:

  • Søgeordsanalyse & konkurrencedygtigheds-undersøgelse 

  • SEO-optimering & tekstforvaltning

  • Grafik & visuel identitet

SHIPPINGPLAN

UDARBEJDELSE

I tilfælde af at du vil benytte dig af Amazons FBA løsning, hvor de står for at opbevare, pakke og plukke dine produkter, skal der udarbejdes en shippingplan så der kan sendes en parti varer afsted til deres lager. Da der også er mange retningslinjer til hvordan pallen skal pakkes, hjælper vi dig ligeledes med den del.

ANNONCE

OPSÆTNING

For at drage fordel af Amazon som marketingskanal, har vi erfaret os viden der gør os eksperter i PPC-annoncering, samt i de bagvedliggende strategier der har til formål øge salg og styrke ens position på markedspladsen. Ud fra dit brand, produkt og marketingsbudget, bedømmer vi hvilket mix af de forskellige annonceringsmuligheder der vil være mest givende og profitabelt for dig, og opsætter dem derefter.

BRAND

REGISTRY

I tilfælde af at du har et registreret varemærke, kan vi hjælpe dig med ligeledes at få det registreret på Amazon. Det drager nogle fordele med sig, herunder men ikke begrænset til annonceringsmuligheder, brand store og beskyttelse af dit brand på markedspladsen.

BRAND

STORE

På Amazon kan man have sig egen lille "webshop" hvor du kan samle alle dine produkter under en side, som kan tilpasses til at være i overenstemmelse med dit brands visuelle identitet. Vi kan være behjælpelige med med at opsætte din brand store, og sørge for at designe af den spiller.

Kontakt os

KONTAKT

OS

Tak for beskeden!

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Mazon Media

hej@mazonmedia.dk

+45 60 13 39 90

Mariane Thomsens gade 35,

8000, Aarhus C, Danmark

bottom of page